Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident cu pieton

Buna ziua! Urmeaza sa fac 2 ani de cand am fost implicat într-un accident de circulatie cu vatamare.. de atunci circul cu dovada luna de luna.M-am interesat de doua ori la politie si a zis ca urmeaza sa il depuna la parchet.. iar la parchet cand am intrebat au zis ca dosarul e inca la politie.Au mai trecut cateva luni si am intrebat iar la politie unde mi s-a zis ca pana in data x o sa primesc prin posta.A trecut si data x si nu am primit abosolut deloc.Persoana vatamata a avut 6 zile de IML, iar de la politie mi s-a comunicat ca o sa fie NUP, dar nu inteleg de ce dureaza atat si ce pot sa fac sa vina prin posta mai repede? Sa ma interesez iar la parchet?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:20, 18 Septembrie 2024
Da, insistați.
În general, cu avocat merge mai repede dar nu știu cât sens mai are acum...

București 2024
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate prelungi o dovada de circulatie dupa expirare? rbe rbe Buna ziua, in luna aprilie am fot implicat intr-un accident de circulatie in care eu am fost de vina pentu ca n-am acordat prioritate. Celalalt sofer a ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar accident cu victime marius catalin marius catalin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate. Pe data de 23-06-2009 ma aflam la volanul masini in intersectia Iuliu Maniu cu Valea Cascadelor, ... (vezi toată discuția)
Accident auto stanciustefan stanciustefan Buna ziua ! Pe data de 12.12.2008 am fost implicat intr-un accident de circulatie in Sectorul 1 soldat cu avarierea a unui autoturism care era stationat pe ... (vezi toată discuția)