Buna seara și mulțumesc pentru răspuns. Problema e că nu i-am luat în numele meu, ci în numele Tazz. Daca firma de intermediere dorește să îi colecteze, așa cum scrie in contract, nu ar trebui sa îmi elibereze aceasta chitanță și factura? Eu așa înțeleg, sau înțeleg să ii virez firmei Tazz, care sa ii dea intermediarului tot dupa ce primește chitanță și factura. Banii respectivi fiind ai firmei Tazz și nu ai mei, eu pot sa ii virez doar firmei Tazz fara chitanță și factura, eu așa înțeleg. Intermediarul dorește că eu sa emit in numele PFA ului meu factura și chitanta pentru acea suma, deși nu toată suma e a mea și clienții au primit de la restaurant bon fiscal și din câte știu Tazz le dă și factura pentru acei bani pe E-Mail, deci înțeleg că nu ar fi corect sa dau eu chitanță și factura pentru acei bani deoarece s-a emis deja o factura pentru acei bani către clienți așa cum e legal, de firma căreia îi aparțin banii, adică de Tazz. Eu doar păstrez banii respectivi pana la bilanțul final. In mod similar, Tazz pastreaza banii câștigați de mine până la bilanțul final, care se face o data la 7 zile in mod normal, însă acum totul s-a răsturnat, din cauza situatiei existente. Va rog să mă lămuriți.
Iulian MANEA a scris:
Deoarece banii încasați cu numerar de clienții Tazz au rămas la dumneavoastră, trebuie facturați și eliberată chitanță.