Buna ziua! Este ilegal sa copiezi poza publica a unei persoane de pe facebook si sa o trimiti intr-un mesaj privat unor prieteni? Unul din acestia te tradeaza si anunta proprietarul pozei ,iar acesta iti face plangere la Politie.
Credeam ca termenul de "barfa" inseamna altceva, in sensul ca e o calomniere a unei persoane afirmand lucruri false despre aceasta. La mine a fost o intamplare ridicola si reala. Nu m-am asteptat sa am parte de asa ceva in timpul unei vacante unde am fost invitata chiar de persoana care s-a purtat cu mine in acest fel. La serviciu aceasta persoana nu s-a purtat niciodata asa si nici nu banuiam ce tare comportamentale poate avea. Nu am reclamat-o atunci pentru ca ma aflam intr-o statiune la mare si nici nu mi-a trecut prin cap ca ar trebui sa reclam o colega la Politie.Am zis sa treaca de la mine,dar vad ca ea nu m-a iertat pe mine cand am facut o greseala cu distribuirea acelei poze publice de la profilul ei in mesaje private adresate unor amici.
Sub nicio forma nu voi face publica poza. Este deja publica prin decizia proprietarei la profilul ei public de pe facebook. Dupa ce m-a reclamat la Politie si am discutat cu politistul,i-am atras atentia ca poza este publica si ca o poate vedea si copia oricine. Cand am ajuns acasa,poza a disparut de la profil. Eu am trimis poza doar in mesaje private.
Faptul că ați distribuit în mesaje private nu înseamnă nimic. Odată ajuns mesajul la destinatar, acela poate face orice cu el. Nu vă imaginați că are vreo obligație de confidențialitate. Cât despre bârfă, cu scuze, chiar asta a fost
Pentru copierea pozei de la profilul ei de pe facebook si pentru distribuirea ei in doua mesaje private catre doua amice. Una dintre ele m-a tradat si i-a aratat mesajul.
Pozata nud
ContSters330856
Buna ziua...in cursul saptamanei acesteia , m-am intalnit cu un necunoscut , presupunand ca trebuia sa fac niste poze normale, pentru promovare de produse ... (vezi toată discuția)