avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua,am vrut sa retrag subventia Apia de la CEC ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua,am vrut sa retrag subventia Apia de la CEC bank și ...

Buna ziua,am vrut sa retrag subventia Apia de la CEC bank și nu am putut din cauza că mi s-au instituit un sechestru pe cont.mentionez că am de aproximativ 5 ani o asiguratorie penală pe toate bunurile doar că,păna in prezent subventia o puteam scoate pe baza unei autorizări transmise de cei de la CEC unitatii responsabile,cred că e vb de Direcția naționala antifrauda.intrebarea mea este:pot face acest lucru?pot bloca bani veniți de la uniunea europeană?daca da,in baza cărui yemei pot face asta? mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

am comis o fapta penala-infracţiuni împotriva intereselor financiare ale uniunii europene sturionul50 sturionul50 Va rog frumos spuneti daca am comis fapta am dat prejudiciul inapoi la apia. d.n.a zice ca fapta este fapta si ca indiferent ca sau dat banii inapoi-fapta ... (vezi toată discuția)
Credit refuzat pe motivul firmei marcelgreuceanu marcelgreuceanu Buna ziua, am vrut sa imi fac un credit de 7000 lei de la Cec,eu avand un salariu net de 1149 lei/luna.Am depus toate actele necesare....si in loc sa imi ... (vezi toată discuția)
Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)