am fost victima unui accident rutier in urma caruia am suferit o interventie chirurgicala in care mi-am pierdut un organ (splina) si am necesitat un nr. de 35 zile de ingrijiri medicale asa cum reiese din certificatul medico-legal. Ancheta penala inceputa impotiva faptuitorului inca nu sa finalizat desi a trecut 1 an de la data accidentului. Intrebarea mea este daca pot sa fac o intelegere cu asiguratorul desi nu exista inca o hotarare judecatoreasca ci doar procesul verbal de constatare din care reiese ca autorul acestui accident este vinovat?
Referitor la intrebarea pe care am lansat-o in legatura cu intelegerile amiabile intre victime si asiguratori, am reusit sa ajung la o intelegere cu asiguratorul Aliannz-Tiriac chiar si fara o hotarare judecatoreasca in baza circularei 4472009 .
dar de ce nu incercati sa va intelegeti cu faptuitorul.
in cazul dvs.este vatamare corporala din culpa,grava si ancheta se face din oficiu,oricum va ajunge in instanta,poate va despagubeste individul si demonstreaza instantei acest lucru,fiind absolvit ulterior de o parte din cheltuieli