avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Am fost arestat in anul 2008 iar după 3 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Am fost arestat in anul 2008 iar după 3 ani de arest ...

Buna ziua.
Am fost arestat in anul 2008 iar după 3 ani de arest preventiv am fost condamnat si eliberat in 2011, acuma după 13 ani aș dori sa ma întorc in România dar se pare ca am o datorie de 50.000 de lei precum cheltuieli de judecata. Oare nu sau prescris după 13 ani sau este ceva ce aș putea face sa prescriu datoria respectiva?
Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Prescrierea cheltuieli judecata robert-nicholson robert-nicholson Buna. Am fost condamnat definitiv in septembrie 2005 definitiv art.215. Si am fost obligat sa plătesc cheltuieli judecata in valoare de 2000 roni. Am ... (vezi toată discuția)
Suspendare si apoi condamnare Angela0307 Angela0307 Buna as dori sa stiu cum se intampla in cazul in care am o suspendare in Ro si un termen de incercare de 7 ani iar acuma dupa 5 Ani respectati o sa am o ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei - inselaciune antomihaela antomihaela pe data de7/3/2007 a fost emis un mandat de arestare pentru reatele289,291(cdp) cu o condamnare de 3ani cu exzecutare.eu nu am stiut nimicde aceasta ... (vezi toată discuția)