Într-o zi din luna februarie, noaptea, pe o strada mai secundară am încredințat masina copilului meu în vârstă de 17 ani.
Am fost oprit de cei de la politie dar până să ne oprească noi ne-am schimbat între noi.
Polițiștii nu au comunicat frumos cu noi chiar au folosit cuvinte neadecvate.
Nu avem actele la mine spunând-le că am doar asigura si talonul pe care le-am dat.
Am fost scoși cu forța si eu si băiatul si puși culcat.
Am fost luați în două mașini diferite din motivul refuzului de legitimare.
La secție băiatul a recunoscut fiind intimidat că el a fost la volan înainte.
Ceea ce mi-au zis că dacă el a recunoscut trebuie să o fac și eu.
Am recunoscut si eu într-un final că i-am încredințat masina fiind o oră târzie si fiind pe o stradă secundară.
Mi-a reținut permisul si mi-a dat drumul.
Actele mele au rămas la ei (asigurărarea si certificatul auto) dar nu le mai găseau.
Pentru că nu găseau actele m-au sunat și mi-au adus permisul înapoi nu stiu prin ce metode si mi-au zis că sunt vinovați cu pierderea actelor dar permisul recompensează greșeala.
Am acceptat bineînțeles fiind proprietar al mașini mi-a fost ușor să îmi fac rost de acte noi.
Azi 14 noiembrie m-au sunat si mi-au spus să vin urgent la secție să mai dau o declarație.
După aproximativ 9 luni sunt chemat și eu si băiatul .
Vă rog să-mi spuneți ce trebuie să fac?
Oare îmi pot schimba declarația?
Si dacă îmi mențin declarația ce urmări vor fi?
Vă mulțumesc!!
Manuela Rășină
Administrator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună ziua,
Oare îmi pot schimba declarația?
Nu e o idee bună să faceți asta. Mergeți cu un avocat, poate vă ajută faptul că modul în care au procedat nu pare deloc în regulă:
Pentru că nu găseau actele m-au sunat și mi-au adus permisul înapoi nu stiu prin ce metode si mi-au zis că sunt vinovați cu pierderea actelor dar permisul recompensează greșeala.