avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună!! Într-o zi din luna februarie, noaptea, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună!! Într-o zi din luna februarie, noaptea, am încredințat masina copilului meu în vârstă de 17 ani ...

Bună!!

Într-o zi din luna februarie, noaptea, pe o strada mai secundară am încredințat masina copilului meu în vârstă de 17 ani.
Am fost oprit de cei de la politie dar până să ne oprească noi ne-am schimbat între noi.
Polițiștii nu au comunicat frumos cu noi chiar au folosit cuvinte neadecvate.
Nu avem actele la mine spunând-le că am doar asigura si talonul pe care le-am dat.
Am fost scoși cu forța si eu si băiatul si puși culcat.
Am fost luați în două mașini diferite din motivul refuzului de legitimare.
La secție băiatul a recunoscut fiind intimidat că el a fost la volan înainte.
Ceea ce mi-au zis că dacă el a recunoscut trebuie să o fac și eu.
Am recunoscut si eu într-un final că i-am încredințat masina fiind o oră târzie si fiind pe o stradă secundară.
Mi-a reținut permisul si mi-a dat drumul.
Actele mele au rămas la ei (asigurărarea si certificatul auto) dar nu le mai găseau.
Pentru că nu găseau actele m-au sunat și mi-au adus permisul înapoi nu stiu prin ce metode si mi-au zis că sunt vinovați cu pierderea actelor dar permisul recompensează greșeala.
Am acceptat bineînțeles fiind proprietar al mașini mi-a fost ușor să îmi fac rost de acte noi.
Azi 14 noiembrie m-au sunat si mi-au spus să vin urgent la secție să mai dau o declarație.
După aproximativ 9 luni sunt chemat și eu si băiatul .
Vă rog să-mi spuneți ce trebuie să fac?
Oare îmi pot schimba declarația?
Si dacă îmi mențin declarația ce urmări vor fi?
Vă mulțumesc!!
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:40, 15 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
Oare îmi pot schimba declarația?

Nu e o idee bună să faceți asta. Mergeți cu un avocat, poate vă ajută faptul că modul în care au procedat nu pare deloc în regulă:
Pentru că nu găseau actele m-au sunat și mi-au adus permisul înapoi nu stiu prin ce metode si mi-au zis că sunt vinovați cu pierderea actelor dar permisul recompensează greșeala.

Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost dus la secție și molestat fizic și psihic pentru că nu am prezentat actele mașinii și nu m-am legitimat. ce pot face? vă rog să mă îndrumați ppdari ppdari Aseara circulam cu masina si am trecut pe langa politie. Am parcat peste 50 de metri unde aveam treaba si au venit la mine sa imi ceara actele masinii si sa ma ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere fără permis auto minor 14 ani ContSters486231 ContSters486231 Buna ziua . Am 14 ani și acum o luna am fost prinsa la volan de către polițiștii . Am fost la secție și am dat o declarație. Cu mine în mașină a ... (vezi toată discuția)
Amenda in lipsa identificarii PPStm PPStm Buna ziua Am primit amenda de la Politia Locala, la domiciliu. Pe scurt am fost oprit de un echipaj al acesteia, dupa o discutie de maxim un minut cu ... (vezi toată discuția)