avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am vandut o masina catre persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am vandut o masina catre persoana fizica

IMPOZITE SI TAXE LOCALE. Am vandut o masina catre o persoana fizica. In baza garantiei, dupa o luna a restituit masina si am facut factura de storno (minus - restituire bun). Ca persoana juridica consiliul local imi repune bunul la impozitare, ca persoana fizica nu ii scoate din evidente bunul pe motiv ca nu are contract de vanzare cumparare, factura de storno nu se ia in considerare. Cum se poate rezolva acest aspect? Eu ca societate nu pot cumpara bunul de la clientul meu pentru ca din punct de vedere financiar sunt alte costuri, alte valori.... Si e retur....cu aceleasi costuri/venituri ca la vanzare....
Multumesc

Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare mijloc fix Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.a vandut in luna dec.2012 un mijloc fix-auto-la o persoana juridica-cu factura. In ianuarie 2013 soc.cumparatoare se razgandeste si returneaza ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în data de 21 noiembrie 2023 am achiziționat un ... RobertP1986 RobertP1986 Bună ziua, în data de 21 noiembrie 2023 am achiziționat un autoturism de la o firma care se ocupa cu vânzarea de autoturisme, de la data de 8 decembrie ... (vezi toată discuția)
Factura client cu storno avans Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuenti-mi va rog daca am avut o factura de avans pentru pe care am inregistrat-o 4111=% 1834,46 4428 355,06 472 ... (vezi toată discuția)