avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire succesiune, cetatean cu dubla cetatenie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire succesiune, cetatean cu dubla cetatenie

Buna ziua. Cumnata mea este cetatean roman stabilit in USA ( cetatenie dubla). Vrea sa imputerniceasca o ruda pentru succesiunea tatalui sau! Nu doreste sa mearga la un Consulat deoarece sanatatea precara nu-i permite deplasarea. Doreste sa faca imputernicirea si declaratia printr-un Notar local din statul/localitatea unde locuieste. Ce se poate face in acest sens. Va multumesc frumos. Cu tot respectul, M.
Cel mai recent răspuns: Banyoi2022 , utilizator 18:52, 4 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimic. În SUA nu exista procedura autentificării si sunt 99% șanse ca procura sa nu ii folosesc în Romania. Au fost discuții pe forum legate de procurile din SUA și de ce nu sunt ok. Dacă le căutați, găsiți și răspunsurile detaliate.
Soluțiile cele mai sigure sunt: fie face procura la Ambasada/Consulat, fie vine personal în România.
Dacă nu dorește, dezbateti succesiunea în instanță.
Am câștigat azi 3400 de lei si mia blocat contul de joc la betmen a-și vrea sa îl dau în judecata cun pot să-l dau.....?

monibia a scris:

Buna ziua. Cumnata mea este cetatean roman stabilit in USA ( cetatenie dubla). Vrea sa imputerniceasca o ruda pentru succesiunea tatalui sau! Nu doreste sa mearga la un Consulat deoarece sanatatea precara nu-i permite deplasarea. Doreste sa faca imputernicirea si declaratia printr-un Notar local din statul/localitatea unde locuieste. Ce se poate face in acest sens. Va multumesc frumos. Cu tot respectul, M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua o murit soacra mea si a avut doi copii .vrem sa facem ... Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua o murit soacra mea si a avut doi copii .Vrem sa facem suscesiunea dar cumnatul meu este plecat in Spania am inteles si nu vrea sa vina in tara nu ... (vezi toată discuția)
Imputernicire succesiune Viki65 Viki65 Pentru a face o imputernicire in vederea unei succesiuni o persoana care are dubla cetatenie( Romana-Germana) cu domiciliul stabil in Germania avand buletinul ... (vezi toată discuția)
Cedare succesiune alexandru9591 alexandru9591 Dupa decesul mamei noastre, acum 22 de ani, ne-a ramasa , mie si sorei mele un apartament . Prin certificatul de mostenitor, ne revine fiecaruia o jumatate din ... (vezi toată discuția)