Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu știu ce să fac,lucrez cu o firma de investiții folosesc revolutul pentru tranzacții( persoanele care vor să investească îmi transfera banii apoi firma din contul meu face transferul mai departe) până aici toate bune și frumoase pana în seara aceasta în care primesc notificăre de la revolut cum că doamna x își vrea banii înapoi. Dansa a făcut transferul acum o lună banii deja sunt investiți,repet banii i-a luat firma din aceeași zi la câteva minute din contul meu. Acum vă întreb pe voi ce e de făcut în astfel de situație??
DinuX
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu este o schema de spalare de bani, ci o schema de inselaciune, destul de raspandita. O "firma" care promite castiguri spectaculoase din investitii financiare, in realitate TEAPA. Dumneavoastra ati fost sageata, persoana cea mai vizibila si cea mai accesibila pentru politie din toata schema. Cred ca veti iesi foarte sifonat. Presupun ca "firma de investitii" activeaza in strainatate si nu stiti prea multe despre ea. Luati legatura cu un avocat pe penal si mergeti la politie cat mai repede, inainte sa va cheme politia...
ibn
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Chestiunea miroase puternic a teapa si spalare de bani. Firme din astea de investitii sunt o multime pe fb. Si cu clipuri de recomandare din partea unor personalitati facute cu Photoshop si AI. Se folosesc de datele dumneavoastra de card Revolut si dumneavoastra primiti maruntis. Cel mai bine blocati cardul din aplicatie si vorbiti cu un avocat. Succes!
andrei2005
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Aveti mare grija sa salvati conversatiile de pe whatsapp; cel mai bine sa faceti capturi de ecran, unde sa se vada tot, nu doar fiecare conversatie. Cel care v-a scris (firma...) poate sterge ORICAND ce a scris el / ea!!!
Aici a dat chix si mai da inca educatia romaneasca, la alfabetizarea functionala a cetatenilor sai. Cum sa crezi ca e legal sa incasezi sume de bani pentru o persoana juridica pe persoana fizica? Aveti un contract cu ei, stiti cine sunt? Platesc taxe?
Ce frauda ati suferit dv., v-au luat banii dv.? Cum sa depuneti plangere de frauda impotriva unora care v-au dat bani? Haideti sa incercam putin sa ne dezvoltam logica.
Pastrati mesajele, sigur, mergeti la politie sa va aparati insa.
Nu au luat banii mei,doar banii care îmi intrau din transferuri,nu am nici un contract cu ei. Doamna respectiva și-a cerut transferul înapoi iar revolutul îmi cere dovezi despre transferul respectiv ce am făcut cu bani etc,am anunțat firma respectivă despre incident dar ei tot amână sa îmi trimită dovezile sa le pot da către revolut
Frauda-chirie
andreis95
Frauda-Chirie
Buna seara... am intampinat o problema... am gasit un studio recent renovat.. arata perfect.. am discutat cu proprietarul la telefon in data de ... (vezi toată discuția)