avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intr-o somatie afisata la primarie, pentru uzucapiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intr-o somatie afisata la primarie, pentru uzucapiune , se trece ...

intr-o somatie afisata la primarie, pentru uzucapiune , se trece :
numele .... ?
numarul de casa ..... ?
cf -ul ...?
Cel mai recent răspuns: Luminita-Sufletel , utilizator 08:56, 14 Martie 2025
Am depus opozitie la dosarul un de uzucapiune , in data de 20.01.2025 . Nu am primit nici un raspuns de la Judecatorie . Trebuie sa fac o cerere separata , ca sa fiu informata despre decizia asupra opozitiei mele ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul al apel intr-un dosar de revizuire pentru o uzucapiune ... Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Am dreptul la apel intr-un dosar de revizuire pentru o uzucapiune , uzucapiune facut de cativa ani . Uzucapiunea s-a facut pe nr. de casa 539 , dar in dosar ... (vezi toată discuția)
Daca am o hotarare judecatoreasca civila, cu drep de apel , dar ... Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Daca am o hotarare judecatoreasca civila, cu drep de apel , dar intre timp am facut si Denunt la Parchet si am primit numar de dosar ,,,, in apel , trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ? Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Uzucapiune tabulara Ce inseamna ? \" Respinge exceptia lipsei de interes a revizuentei ,invocata de intimata \" ? In calea de apel , ar trebuii sa-mi ... (vezi toată discuția)