avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am dreptul al apel intr-un dosar de revizuire pentru o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am dreptul al apel intr-un dosar de revizuire pentru o uzucapiune ...

Am dreptul la apel intr-un dosar de revizuire pentru o uzucapiune , uzucapiune facut de cativa ani .
Uzucapiunea s-a facut pe nr. de casa 539 , dar in dosar s-a folosit CF de la alt imobil.
Gasesc acuma , afisata la primarie , o somatie "" asupra imobilului identificat in CF nr ..."" .
In somatie nu e trecut numarul de imobil pentru care se face uzucapiunea , dar eu recunosc nr de Cf si am acte doveditoare si implicit dosarul lor anterior prin care s-a facut uzucapiune pe imobil nr 539 . Ei fac acuma uzucapiune pe acelasi nr de imobil, 539 , folosind adevaratu CF , in al doilea dosar .
..........
e legal sa se faca doua dosare de uzucapiune pe acelsi nr de casa ?
cum pot sesiza organele judecatoresti asupra acestui "" abuz "" ?
Ultima modificare: Joi, 26 Decembrie 2024
Luminita-Sufletel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Luminita-Sufletel , utilizator 17:17, 17 Ianuarie 2025
Buna ziua. O sa va reprezinte in dosarul in care este incuviintat. Nu stiu ce inseamna pentru dvs „pana la finalul situatiei”, insa nu este ca si cum veti avea un avocat de familie sau al dvs de acum inainte pentro orice situatie litigioasa.
Am inteles ca facand apel la hotarare , dosarul o sa fie mutat din Ineu la Arad .
Intrebarea e : daca primasc avocat de la Ineu , o sa ma reprezinte si la Arad .
Nu cred ca in apel o sa ma descurc fara un avocat .
Si nu stiu daca dosarul e mutat cu tot ce cuprinde , sau trebuie sa depun iara toate actele si dovezile din el in dosar pentru apel .
OOOOOOOOOOOF...mi-e ingrozitor de greu ...sunt asa de stresata si obosita , ca nici intrebari nu mai stiu sa pun .
Sa ma iertati ca va tot deranjez .... multumesc de intelegere !
Faceti cerere si vi se va desemna un avocat pentru un anumit ciclu procesual.
Faceti cerere pentru tot ce va intereseaza, apoi vedeti ce vi se admite.
Dosarul pleaca de la o instanta la alta cu tot ce cuprinde dosarul.
Sa va rasplateasca Dumnezeu bunatatea si rabdarea !
Sarbatori fericite ! ! !
Procesul in apel pe cale civila , se razolva intr-o sedinta , sau poate dura un termen mai lung ?
Se mai percep alte taxe de judecata ? ... c-am ce suma ?

Alte discuții în legătură

Ce inseamna ? Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Uzucapiune tabulara Ce inseamna ? \" Respinge exceptia lipsei de interes a revizuentei ,invocata de intimata \" ? In calea de apel , ar trebuii sa-mi ... (vezi toată discuția)
Intr-o somatie afisata la primarie, pentru uzucapiune , se trece ... Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel intr-o somatie afisata la primarie, pentru uzucapiune , se trece : numele .... ? numarul de casa ..... ? cf -ul ...? (vezi toată discuția)
Se poate ? daca nu am castig de cauza intr-un dosar de revizuire, ... Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Se poate ? Daca nu am castig de cauza intr-un dosar de revizuire, deschis pe motiv de uzucapiune tabulara . pot deschide alt proces pentru Tulburare de ... (vezi toată discuția)