Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! În momentul de față ma aflu cic, iar firma unde ...

Bună ziua!
În momentul de față ma aflu cic, iar firma unde am lucrat a dat faliment.
Ce se va întâmpla la terminarea cic?
Ca sa ma bage în șomaj trebuie sa îmi reactiveze contractul și sa ma bage în preaviz?
Pot depune dosarul pt stimulentul de inserție in perioada de preaviz? Ce se va întâmpla cu stimulentul după terminarea preavizul?
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 5 Ianuarie 2025
1. La terminarea CCC, vi se va acorda preaviz daca societatea este inca in faliment, apoi veti intra in somaj.

2. Puteti sa depuneti actele pentru stimulent inainte de incetarea c.c.c. ..adica sa reveniti la munca inainte de incetarea perioadei CCC.

3, somajul nu se poate cumula cu stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului individual de munca rodica_rdc rodica_rdc Buna ziua,tocmai am primit o decizie de incetare a contractului individual de munca si nu prea sunt in clar daca e legala sau nu.Mentionez ca momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent de insertie Gabriela Badea Gabriela Badea Buna ziua, Ma numesc Gabriela. Am nascut pe 4 septembrie 2013. De pe data de 2 septembrie sunt in concediu postnatal. Nu imi doresc sa intru in CIC si voi ... (vezi toată discuția)
Somaj sau concediu crestere copil danapauss danapauss am o fetita cu handicap grad 1,sunt asistent personal,am nascut in septembrie un baietel si am optat sa raman angajata si sa primesc stimulentul de ... (vezi toată discuția)