avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul pe tractor pentru persoana juridică
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul pe tractor pentru persoana juridică

Bună ziua! Impozitul pe tractor pentru persoana juridică este mai mare decât cel pentru persoană fizică? Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:43, 15 Ianuarie 2025
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat un tractor in primavara anului trecut, ... Alin Fieraru Alin Fieraru Buna ziua, Am cumparat un tractor in primavara anului trecut, iar tractorul nu are nici un fel de acte. Acum a intrat in vigoare o lege prin care toate ... (vezi toată discuția)
Plata impozit a "nenorocitului "de tractor ContSters280210 ContSters280210 Buna seara! In 2008 mi-a venit la Administratia Financiara o sentinta civila in care era specificat ca as fi cumparat cu o chitanta de mana nedatata si ... (vezi toată discuția)
|pfa| obligații poliță rca pentru moped / scuter electric (l1e) |pfa| Zarzăre Zarzăre Bună ziua, am achiziționat un Moped / Scuter Electric (L1e) prin intermediul propriului PFA. Întrebarea este, în momentul achiziționării poliței ... (vezi toată discuția)