Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt studenta la master in ultimul an, dar in paralel lucrez, ...

Sunt studenta la master in ultimul an dar in paralel lucrez, este posibil sa primesc indemnizatie de crestere copil si de la facultate? Urmeaza sa nasc in iunie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 18 Ianuarie 2025
indemnizatie de crestere copil nu se primeste de la facultate
Da, m-am exprimat eu greșit. Mă refeream dacă sunt șanse să primesc bani în plus la indemnizație dacă sunt și studentă.
Nicio sansa ca nu se acorda asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru mame studente daniela8888 daniela8888 Buna ziua! sunt studenta in ultimul an la master.Situatia scolara se incheie la jumatatea lunii iunie, iar eu urmeaza sa nasc in septembrie.daca ma inscriu in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului aniko85 aniko85 Am fost studenta la ubb la zi in eltimele 5ani, am terminat facultatea (4ani) si dupa aia masterul(1an).Inainte de terminarea masterul am nascut si am dat ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Xuby Xuby Buna ziua. Sunt studenta din anul 2012, facultate la zi, am avut intrerupt anul universitar 2014/2015 (primul copil). Facultatea este de 4 ani, teoretic ... (vezi toată discuția)