avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ong pentru sponsorizare copil campion național la inot
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ong pentru sponsorizare copil campion național la inot

Bună ziua!
Am un copil campion național la inot la mai multe probe și as vrea sa caut niște sponsorizari pentru a mai acoperii din costuri care sunt din ce in ce mai mari.
Am înțeles ca as trebuii sa deschid o asociatie sau ONG...
Ce ma sfătuiți in acest caz?
Mulțumesc anticipat!
O zi buna!
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 14:59, 25 Martie 2025
va trebui sa va informati mai aprofundat, nu va poate lamuri cineva in cateva randuri scrise aici pe un form de tot ce presupune infiintarea si functionarea unui ONG

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ong AphisG AphisG Buna ziua, . Sunt ceva ani de cand intentionam sa gasesc o modalitate de a infiinta un centru pentru a ajuta copiii care au dificultati in a urma studiile ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva kid77xxl kid77xxl Buna ziua, Va rog frumus sa ma ajutati cu sfaturi pentru a infiinta o asociatie sportiva. Impreuna cu un grup de prieteni am format o echipa de minifotbal si ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva catalinban catalinban Buna ziua! Am citit cam tot ce este scris despre infiintarea unei asociatii sportive si tot am nelamuriri....poate sunt mai greu de cap. Sa o luam cu ... (vezi toată discuția)