avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara!Fratele meu este judecat în Republica ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara!Fratele meu este judecat în Republica Slovenia pentru ...

Bună seara!Fratele meu este judecat în Republica Slovenia pentru trafic de migranți la o pedeapsa de 3 ani si 6 luni .După ce a ramas hotărârea judecătorească definitiva ,el cu fostul avocat si a facut o cerere de transfer in țară pentru executare pedepsei,mai nou i s a deschis un proces in tara pentru recunoasterea sentinței penale (Slovenia transfer)dar el nu mai doreste sa fie transferat deoarece el v a intra in comisia de eliberat condiționat.Ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, fratele meu este inchis în slovenia pentru trafic ... Lenuta303 Lenuta303 Bună ziua,fratele meu este inchis în Slovenia pentru trafic de imigranți…Aveti idee daca l as aduce in Romania s ar putea face o conversiune a ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi aduc fratele acasa? roxxana85 roxxana85 Buna,am si eu o problema si as vrea sa stiu daca se poate face ceva,am un frate inchis in Brazilia pentru trafic de droguri,este acolo din iunie 2008,cu o ... (vezi toată discuția)
Prescriere pedeapsa de 1 an FLAV12 FLAV12 Cand se prescrie o pedeapsa de 1 an pentru conducere fara permis? Hotararea a ramas definitiva in 02 februarie 2007. ... (vezi toată discuția)