avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redobandire uzufruct pe aprt .Acum 5 ani am cumparat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redobandire uzufruct pe aprt .Acum 5 ani am cumparat un aprt ,iar jumatate l-am trecut pe numele ...

Acum 5 ani am cumparat un aprt ,iar jumatate l-am trecut pe numele fiicei mele (32 ani) M-am gandit sa nu plateasca taxa de succesiune .Am pus cu uzufruct viager.Ei i-am cumparat inainte cu 8 ani un alt aprt doar al ei .De 4 ani s-a mutat in asta al meu cu uzufrctul si acum nu vrea sa mai iese din el ,desii are unde sa mearga.Cum o pot scoate urgent,?e singura si se poarta f urat si agresiv. Eu locuiesc in alta parte dar imi vreau bunul inapoi .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, inainte de proces trebuie parcursa o procedura prealabila, daca nu o indepliniti cu toate exigentele legale, actiunea de evacuare se va respinge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna a fi in posesie? serg2001 serg2001 Nu imi este foarte clar ce inseamna posesie a unui imobil. Eu am cumparat o garsoniera si o alta persoana a capatat drept de uzufruct viager. Prima ... (vezi toată discuția)
Divorțată- evacuare fost sot Mihaela Gherghin Mihaela Gherghin Casa este a mea cumpărată inainte de căsătorie iar la divorț copiii o fetița și un băiată mi-au fost încredințați mie la locuința mea iar soțul ... (vezi toată discuția)
Refuzul partenerului de a parasi locuinta cameliav81 cameliav81 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea problema: in luna decembrie 2016 am luat decizia de a ma desparti de partenerul actual dupa o ... (vezi toată discuția)