avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt cadru didactic titular și mă aflu în concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt cadru didactic titular și mă aflu în concediu fără ...

Sunt cadru didactic titular și mă aflu în concediu fără plată pentru 4 luni, pentru rezolvarea unor probleme personale. Dacă, între timp, apare un post liber la o altă școală, am dreptul să mă angajez?
Cel mai recent răspuns: AnaMaria200 , utilizator 10:53, 20 Martie 2025
Aveti acest drept.
Vă mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Aveti acest drept.

Ați putea să îmi spuneți cadrul legal care prevede acest drept? Cu ce statut aș fi încadrată în altă școală (suplinitor /detașat / plata cu ora)?

Cornel Vasile a scris:

Aveti acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca? ana500 ana500 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie de invatamant. Ma poate lamuri cineva ce sa fac in urmatoarea situatie: am doua cadre didactice dintre care unul este ... (vezi toată discuția)
Personal contractual-cadru didactic xia-1967 xia-1967 Sunt cadru didactic titular, incadrat pana acum ca functionar superior intr-o structura guvernamentala, drept pentru care am avut rezervare de catedra. De la ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu de crestere copil krystar krystar Buna ziua! Sunt cadru didactic,titular si detasat la o alta scoala incepand cu 1 septembrie 2013 pe un post al carui titulara este in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)