avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Admite excepţia necompetenţei teritoriale a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Mediaş, ...

Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Mediaş, invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cererii de chemare în judecată . Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 26.03.2025.
Ne întrebați ceva sau ne prezentati o soluție a unei instante?.Daca întrebați instanta a considerat ca nu este competenta sa judece și a trimis cauza la o alta instanta..
am prezentat o solututie a unei instante
Și aveți o întrebare sau vi se pare ceva inedit?Este ceva absolut firesc dpdv al procedurii ca instanta își decline competenta în anumite situații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,imi poate explica si mie cineva mai pe larg la ce se ... Andreea1816 Andreea1816 Buna ziua,imi poate explica si mie cineva mai pe larg la ce se refera instanța va rog frumos? \" Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite ... (vezi toată discuția)
Complet: ncpc complet nr.3 apel tip solutie: declină soluţionarea ... mihaiklm2022 mihaiklm2022 Complet: NCPC Complet nr.3 Apel Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei materiale procesuale invocată ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va atașez soluția ultimei ședințe. 18.05.2023 ... Mariusgross Mariusgross Bună ziua. Va atașez soluția ultimei ședințe. 18.05.2023 Ora estimata: 09:00 Complet: Cc 20 Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe ... (vezi toată discuția)