avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,vin la dumneavoastra cu o intrebare/problema ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,vin la dumneavoastra cu o intrebare/problema serioasa: ...

Buna ziua,vin la dumneavoastra cu o intrebare/problema serioasa: Acum 3 zila am oprit pe centura la o escroaca de strada si ea a venit la masina mea eu fiind in interes de serviciu cu tirul si sa urcat la mine in masina si au inceput avansurile daca vreau ceva cu ea etc,ne-am inteles la pret apoi a inceput treaba ,ma averitzat inainte ca daca se rupe balonasul trebuie sa o ploatesc mai mult ca cica trebuie sa cumpere pastile sa nu ramana insarcinata,ca ea e minora cica dar dupa parerea mea avea 26+ ani .Ma tot grabea ca hai o data nu esti gata ca stau rau in masina etc,cand a simtit ca o sa termin ma impins si am ejaculat in balonas si pe pat la ti(balonas era intepat de ea in varf ceea ce eu nu am verificat inainte,altfel nu avea cum sa curga pe sus lichidul seminal pentru ca nu sa rupt) ,a inceput sa ma santajeze ca vrea 300 lei ca ea nu ramane gravida ca suna politia si ma baga la corupere si multe pretexte de gen sa induca frica,ca are pesti care ma prind etc. Ce se poate intampla daca chiar depune plangere impotriva mea desii ea ma santajat pe mine ma gandesc sa nu mearga cu balonas la politie/spital sa ia probe etc,mai ales ca sa folosit de pretext ca e minora desii eu nu cred,era foarte matura si pot face diferenta ,nu o cunosc,nu ma cunoaste...Multumesc,sunt foarte agitat pe situtatia asta desii imi pare rau pentru ce-am facut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2025
utilizatornecunoscut, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua,vin la dumneavoastra cu o intrebare/problema serioasa: ... utilizatornecunoscut utilizatornecunoscut Buna ziua,vin la dumneavoastra cu o intrebare/problema serioasa: Acum 3 zila am oprit pe centura la o escroaca de strada si ea a venit la masina mea eu fiind ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani marianamary97 marianamary97 buna ziua am 17 ani si mai am 9 luni si fac 18 ani. eu nu am tata traiesc de cand eram mica cu mama si bunica. am un iubitt mai mare cu 6 ani decat mine. ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac sa.mi pot lua copilul cu mine in italia? mia18 mia18 am un copil de 2 ani si 6luni...eu sunt plecata in italia si vreau sa iau copilul cu mine,insa sentinta nu este finalizata...sau e blocata undeva in ... (vezi toată discuția)