avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost victima unei înșelăciuni.in achizitia unor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost victima unei înșelăciuni.in achizitia unor ...

Bună . am fost victima unei înșelăciuni.in achizitia unor aparaturi medicale . persoana e cetatean strain (turc ) din afara Romaniei (Turcia)
am achiziționat aparatura medicala care nu a mai venit .
parea o firma serioa cu multa aparatura de vanzare pe grupurile de specialitate
cum as putea rezolva . si daca as avea ce face .. plangere înșelăciune.. sau judecată ..
mulțumescfrumos
Cel mai recent răspuns: Mihai Brandusan , utilizator 11:55, 31 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteti formula o plangere pentru inselaciune sau daca ati incheiat un contract puteti solicita executarea contractului in instanta.
Buna . nu s-a incheiat un contract . discutia s-a purtat pe servicii de mesagerie .
plata s-a facut spre o persoana turca cu specificatia i ordinul de plata ( plata pentru . aparatura ( numele aparaturii )
Există numelepersoanei . ibanul si adresa de rezidenta .
plângerea se poate face la politie sau trebuie sa ma adresez autorităților turce ?
mulțumescfrumos
zi minunata

Mihail Croitoru a scris:

Buna ziua,
Puteti formula o plangere pentru inselaciune sau daca ati incheiat un contract puteti solicita executarea contractului in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere rezidenta in romania pentru cetatean strain ema-ana ema-ana Buna ziua! Sotul meu este cetatean turc si suntem casatoriti de 2 ani de zile.Este posibil ca sotul meu sa obtina rezidenta in Romania , in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean non-ue silent_scream silent_scream Buna ziua! Eu si logodnicul meu (cetatean sirian) dorim sa ne casatorim in Liban sau Turcia luna viitoare, ce as vrea eu sa stiu este daca casatorindu'ma , ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)