avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie privata. Pot sa ma inscriu la un fond privat de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie privata. Pot sa ma inscriu la un fond privat de pensii ...

Pensie privata. Pot sa ma inscriu la un fond privat de pensii ( pilonul 2 sau 3 ) ? în condițiile în care nu am încă un venit , adică nu sunt încă angajat nicăieri dar am sprijinul familiei, deocamdată, pina îmi găsesc un loc de munca potrivit. Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2025
MaralenaMaria, utilizator

Alte discuții în legătură

Contributia la pilonul 2 de pensii platita prin casa de pensii, retrasa de catre casa de pensii de la fondul de pensii private la care sunt inscris Popu Popu Buna, sunt PFA din 2001, sunt si angajat din 2013, pina in februarie 2013 am platit contributia pentru pensii direct la Casa de pensii / Finante, sumele ... (vezi toată discuția)
Pilonul 2 de pensie valentina2010 valentina2010 M am angajat in urma cu trei ani la o firma privata cu contract de munca 8 ore. Am primit recent o scrisoare de la o firma de asigurari pentru a face un ... (vezi toată discuția)
Contributie pilonul 2 de pensie rosehusky rosehusky Buna seara, Are cineva idee daca, dupa noua lege a pensiilor, militarii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati sa contribuie la pilonul 2 de pensii? ... (vezi toată discuția)