avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare-cumparare de mana !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare-cumparare de mana !

Buna Ziua!
Am o intrebare ?
Am o ruda in Oradea , I-am incredintat o masina . Am dorit sa vand aceasta masina . Am adus masina pe platforma autao .Mi-a luat masina si a vandut-o si nu mai doreste sa-mi dea banii . Motivand ca nu vor sa plateasca. Au vandut masina in Oradea masina avand acte de Austria . Pe contractul de vanzare este trecuta locul vanzarii Austria. Un act de vanzare de mana cu date in limba germana . Ce pot sa fac sa i-mi recuperez banii ? Totul s-a petrecut in Oradea.

Alte discuții în legătură

Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Ce fel de tara e asta? emil6702 emil6702 Am cumparat un auto adus din afara. I-am facut RAR-ul, ITP-ul, insa la Primarie sunt obligat sa aduc eu vanzatorul pt ca nu s-a inregistrat cu el si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Bună dimineata - cumpărare mașină de altă culoare decât cea din acte, recuperare bani Adimil Adimil Am cumpărat recent o mașină adusa din Germania. După perfectarea actelor de vânzare-cumpărare,am tradus actele de Germania (la un birou autorizat, eu ... (vezi toată discuția)