avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț UK recunoastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț UK recunoastere

Bună ziua
Pot aplica pentru recunoașterea divorțului proclamat în uk după brexit, fără avocat? Am absolut toate actele necesare, inclusiv cererea.
Mi s-a spus ca am nevoie de avocat…nu îmi permit momentan
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lockette , utilizator 15:18, 3 Aprilie 2025
Puteți sa încercați,rămâne de văzut daca o sa va descurcați sau nu,ce o sa înțelegeți când instanta în procedura regularizarii o sa va pună în vedere sa completați,precizați etcetc.Teoretic nu va obliga.nimeni sa va angajați av ..
Bună ziua, mulțumesc
La judecătorie ni a-a spus ca avocatul trebuie să depună dosarul. Noi am citit peste tot online ul si avem toate actele necesare.
Asemenea, pe siteuri ale judecătoriilor scrie alb pe negru ca putem să aplicăm singuri…

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am nevoie de ajutorul dvs. sotul doreste sa divortam ... emanuela_ab emanuela_ab Buna seara, Am nevoie de ajutorul dvs. Sotul doreste sa divortam .Voi fi de acord cu divortul la notar ptr a nu duce copilul (15ani) la tribunal Imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am obtinut custodia totala a copilului in italia. ... Simy1984 Simy1984 Buna ziua, am obtinut custodia totala a copilului in Italia. Baiatul este nascut aici. Vreau sa ii fac pasaportul, si de la ambasada mi s-a spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu cetățean sirian la ora actuală Epsilonn Epsilonn Bună tuturor, numele meu este Nicu, locuiesc și lucrez in Regatul Unit și am nevoie de sfatul dumneavoastră într-o problemă foarte delicată. Situația ... (vezi toată discuția)