Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Ma numesc Dragos, si doresc sa aflu cum pot plati ...

Buna seara,

Ma numesc Dragos, si doresc sa aflu cum pot plati contributie la pensie cat si cea de sanatate personal. Tin sa mentionez ca lucrez pe un vas de croaziera. si suplimentar, la ce cunostinte aveti dvs, cum e mai bine, sa accesez o asigurare privata de pensie si de sanatate sau varianta CAS si Sanatate la stat? Multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:32, 4 Aprilie 2025
Contract de asigurare socială pensie - detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce dovadă am că sunt angajată și mi se plătește cass? apar neasigurată în sistem Doina Enache Doina Enache Buna ziua! Am si eu o problema si am cam obosit sa ascult in stanga si in dreapta de aceea va cer ajutorul.. Lucrez de aproximativ 8luni la locul actual de ... (vezi toată discuția)
Pensie privata - pensie de stat bogdan76vlad bogdan76vlad Am 37 ani si incepand cu varsta de 32 ani am fost obligat sa fac o pensie privata. De mai poate trece de la pensia privata doar la cea de stat ( toti banii sa ... (vezi toată discuția)
Sunt studenta in elvetia. detin un card de sanatate international ... dorotcc@gmail.com dorotcc@gmail.com sunt studenta in Elvetia. Detin un card de sanatate international eliberat de autoritatile din Romania. Aici in Elvetia doresc sa consult un medic: intrebare ... (vezi toată discuția)