Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca soferul vrea sa stea mai mult de 6 saptamani ...

Buna ziua,
Daca soferul vrea sa stea mai mult de 6 saptamani in comunitate, va trebui sa facem declaratii pe propria raspundere ca stau mai mult? Cum ar trebui sa arate declaratia aceasta?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 15 Aprilie 2025
El decide cat sa stea sau angajatorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare șofer, act de raspundere pentru daune GABRIELLA455 GABRIELLA455 Buna ziua Sunt administrator la o firma de transport si vreau sa angajez un sofer,dar mi e teama sa nu faca vreun accident,sau sa darame ceva la masina ,de ... (vezi toată discuția)
Deplasarea minorului din alta tara inapoi in romania mariapopa1975 mariapopa1975 buna ziua,sunt divortata,am un copil de 16 ani ,este in grija mea si de curand i-am facut procura cu data limitata sa mearga la tatal sau in italia ,copilul ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz Constantin Popovici Constantin Popovici Am nevoie de sfaturi avizate in ce priveste situatia unei cunostine care lucreaza ca sofer pe comunitate si care si-a gasit un loc de munca mai bun la alta ... (vezi toată discuția)