Buna seara ,
Eu in calitate de chirias al unui imobil ma aflu in nefericita situatia sa fiu data afara de catre propietar dupa o luna de locuit in imobil pe motivul ca nu accepta animale de companie (eu detin o pisica).
Precizez ca am muncit foarte mult in aceasta luna in aceasta casa,am zugravit,reparații termice,reparatii sanitare,igienizare,deratizare,deoarece am constatat foarte multe vicii ascunse ale imobilului care nu ne-au fost spuse,totul din banii propri fara a cere despăgubire.
Dupa toata aceasta munca si dupa ce apartamentul si-a marit substantial valoarea pe piata,proprietarul a decis ca ar fi mai bine sa plecam pentru ca detinem animal si pentru ca oricum avea de gand sa vanda casa. Preciez ca in contract nu exista nici o clauza in mod expres care sa interzica animalele de companie,contractul este pe termen de un an.
Noi (eu si concubinul meu) nu vrem sa parasim imobilul inainte ca daunele noastre sa ne fie platite deoarece nu avem unde sa ne ducem,iar proprietarul nu vrea sa ne despăgubească amiabil avansul oferit si munca pe care am prestat-o in acest imobil.
Ce as putea face pentru a inainta un proces?
~ final discuție ~