Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin o proprietate la care trebuie sa ajung pe calea ...

Bună ziua.Detin o proprietate la care trebuie sa ajung pe calea de servitute la care am drept dovedit cu acte , aceasta cale are lățime de 3 m dar proprietarul care o deține a plantat flori, trandafiri și diverși copaci pe ambele părți a acesteia, și acum în urma creșterii și dezvoltării acestora, calea de acces s a îngustat și nu mai am acces cu mașina, deoarece se zgârie pe ambele părți și nu am spațiul necesar deschiderii ușilor pt a cobora din automobil. În plus , au o construcție ilegala din lemn care nu e intabulata de îngustează calea de acces cu 60 cm în capătul unde am întrarea la proprietate și unde nu pot ajunge decât cu pasul. Pe lungimea de 28 m cât are calea de acces, posibilitatea de a întra cu o mașină nu se poate face decât pe o lungime de maxim 4 ,5 m din cauza vegetației descrise mai sus. Am trimis printr un avocat 2 notificări de a elibera calea de acces și nu se dorește curățarea de vegetației pe a mi facilita accesul. Ce pot face în continuare. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dețin un teren pe care am construit o casa, terenul ... iosios48 iosios48 Buna ziua! Dețin un teren pe care am construit o casa, terenul se afla in spatele a doua proprietăți, am drum de servitute de 3 m lățime, 56 m lungime, ... (vezi toată discuția)
Blocare cale unica de acces catre imobil jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: parintii mei au cumparat un imobil (teren + casa batraneasca) care are ca[b] unica cale de ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere liv23 liv23 Am cumparat un tren de 500 mp acum 4 ani dezmembrat din alt teren . La cumparare am dobandit servitute de trecere pe terenul declarat drum de servitute de 487 ... (vezi toată discuția)