avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Am o intrebare la care nu am gasit online un raspuns ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Am o intrebare la care nu am gasit online un raspuns cert, am ...

Am o intrebare la care nu am gasit online un raspuns cert, am cumparat de pe un site cu livrari din china mau multe portofele pe care acum le am incarcat pe site ul vinted si le vand la un pret adaugat(de precizate produsul nu este o replica la ceva cunoscut este un produs no name)eu incepand cu ce prag sau ce situatie as fi nevoit sa platesc taxe si sub ce forma se poate legaliza aceasta activitate ce declaratie trebuie depusa. Daca m ati putea ajuta cu un raspuns detaliat m ar ajuta super mult. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Comert cu produse cosmetice din china crinavasile crinavasile Buna seara! Sunt putin nelamurita intr-o chestiune ce implica comercializarea unor tipuri de produse cosmetice si am mare nevoie de un raspuns cat mai detaliat ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in acest caz? - inselatorie online bia99 bia99 buna ziua, am achizitionat de pe un site online o tableta in valoare de 1500 ron, insa am primit o replica. ce as putea face in acest caz ? am sa incerc sa ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)