avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Eu am născut in iulie 2023, suspendarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Eu am născut in iulie 2023, suspendarea contractului ...

Bună ziua,
Eu am născut in iulie 2023, suspendarea contractului de minca este pana pe 28.06.2025, insa am primit acasă informare de la Agenția nationala pentru plati si asistenta sociala, ca din 28.05.2025 mi se suspenda indemnizatia, deoarece tatal nu a optat pentru a sta acasa cele 2 luni.
Am sunat si mi s-a comunicat faptul ca nu se ține cont de data de nastere a copilului ci de data la care s-a depus dosarul, eu intrand in CIC in septembrie.
Este legal? Am văzut prin raspunsurile oferite pe pagina, ca ar trebui sa se tina cont de data de naștere a copilului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 21 Mai 2025
Nu este legal ... se ia in considerare data nasterii copilului , nu data cand depuneti dosarul ...sa va arate textul de lege care mentioneaza asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma interesează cum se calculează indemnizația ... denisa.adelina96 denisa.adelina96 Bună ziua! Ma interesează cum se calculează indemnizația pentru PFA. Am născut în luna iunie , am lucrat până în luna mai , în iunie am avut concediu ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca pt cresterea copilului kindbutnottoomuch kindbutnottoomuch Buna ziua. Am o intrebare legata de suspendarea condractului de munca dupa nasterea unui copil. Am nascut pe 1 iulie, am avut concediu in mai 8 zile, iunie, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere pentru cel de-al doilea copil anca_h anca_h Buna ziua! Sunt mamica unei fetite care urmeaza sa implineasca intr-o saptamana 2 ani, sunt pe indemnizatie de crestere a copilului si sunt insarcinata cu al ... (vezi toată discuția)