avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, lucrez într-o multinațională și acum ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, lucrez într-o multinațională și acum ne-au spus ...

Bună ziua, lucrez într-o multinațională și acum ne-au spus care vor sa plece cu salarii compensatorii. Am ore pe plus care s-au adunat în fiecare ,timp 14 ani și nu mi s-au plătit. Acum ca vreau sa plec ,trebuie sa mi le plătească ,sau le pierd?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 11:24, 8 Iunie 2025
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca nu vi s-au compensat in ore libere platite, trebuiau platite ..iar in cazul unei actiuni in instanta, va puteti recupera doar ultimii 3 ani.
Ultima modificare: Marți, 27 Mai 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Aveți vreo siguranță că veți incasa salariile compensatorii, daca nu ați încasat sumele aferente orelor suplimentare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea orelor suplimentare ContSters221955 ContSters221955 ;)Lucrez la o firma de distributie si muncim zilnic intre 12 si 15 ore ,chiar si sambata ca o zi normala si nu sunt platite acele ore suplimentare. Se pot ... (vezi toată discuția)
Demisie+preaviz neconcordanta Rebbeca Rebbeca Buna ziua! As avea urmatoarea intrebarea :Exista o ora anume cand se inregistreaza demisia,deorece astazi mi s a comunicat ca nu se poate inregistra decat pana ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz Dadika Dadika Buna dimineata. Va rog sa mă luminați în câteva aspecte...In cim scrie 8 ore lucru ,5 zile săptămână preaviz 20 zile..Ok până acum toate bune și ... (vezi toată discuția)