avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare 

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am 19 ani si am luat permisul in romania dar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am 19 ani si am luat permisul in romania dar lam schimbat ...

Buna ziua am 19 ani si am luat permisul in romania dar lam schimbat in anglia acum 2 zile am facut un accident minor si nu avem asigurare pe numele meu erea pe numele lui tata acum nu stiu ce se poate intampla dar daca imi anuleaza permisul in anglia . In romania mai am permis ? Sau ce se poate intampla
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:14, 30 Mai 2025
În România nu mai aveți permis, aveți unul englezesc. Ca sa dețineți iar unul romanesc, trebuie sa dețineți unul străin, ca sa aveti ce preschimbati
Nu știm ce zice legea în Anglia, dacă faci accident și nu ai asigurare. Întrebați un avocat acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca permisul mi-a fost anulat in romania, dar intre timp eu l-am schimbat cu permis de uk pot sa mai conduc in uk? andrew14 andrew14 in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in uk penamarius penamarius Buna ziua,as avea rugamintea sa aflu cum as putea sa mi recuperez permisul de conducere in rominia la terminarea suspendarii in Marea britanie.Am permis ... (vezi toată discuția)
In urma unui accident în anglia am rămas fără permis de conducere ... Andrei412@ Andrei412@ In urma unui accident în Anglia am rămas fără permis de conducere Aveam mai puțin de 2 ani de permis in ianuarie 2021 când s a întâmplat accidentul ... (vezi toată discuția)