Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am mai multe terenuri cumpărate prin notariat alături de altă ...

Am mai multe terenuri cumpărate prin notaluat alături de altă persoană 50/50 ce trebuie sa fac să trecem în primăria care aparținem fiecare pe rolul lui partea care i se cuvine vă mulțumesc
Înscrierea pe rolul fiscal se face la primăria unde este situat terenul.Puteti sa va deschideți rol fiscal (dacă nu aveti)și sa plătiți impozit pt cota indiviza asa cum este la acest moment sau puteți sa ieșiți din indiviziune amiabil sau prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul intre mostenitori AlexandraBondor AlexandraBondor buna ziua! o persoana a mostenit de la sotul sau, care la randul sau a mostenit (impreuna cu alti 2 frati) de la mama sa, cateva terenuri intr-o comuna de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren dupa succesiune indignat indignat Daca in urma unei succesiuni se primeste o cota indiviza dintr-un teren, cum trebuie sa se declare la primarie pentru stabilirea impozitului datorat? Eu am ... (vezi toată discuția)
Rol agricol pentru teren indiviziun? mariapopescu mariapopescu Terenul in indiviziune este trecut doar in rolul unuia dintr cei doi comostenitori,mentionati pe titlul de proprietate.Asa este procedura sau trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)