avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca eu nu mai vreau sa stau cu actualul partener, din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca eu nu mai vreau sa stau cu actualul partener, din mai multe ...

Daca eu nu mai vreau sa stau cu actualul partener, din mai multe motive, și am un copil de 3 ani pe numele lui, pot sa l iau cu mine?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 12:31, 6 Iunie 2025
Puteți pleca oricand considerați dvs ca este momentul sau când nu va mai simțiti în siguranță.
După plecare, ttrebuie sa va adresați urgent instantei de judecata și sa solicitati ca domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs, sa exercitati singura autoritatea parinteasca asupra copilului sau împreună cu tatal ( după împrejurările cauzei) si sa va achite pensie de întreținere.
Contactați un avocat și discutați în detaliu ca să va sprijine în acest demers.
Ultima modificare: Vineri, 6 Iunie 2025
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pleca cu copilul de acasa fara acordul tatalui? maria2412 maria2412 Sunt mama unui copil de aproape 3 luni. Eu cu tatal copilului nu suntem casatoriti. Tatal copilului este trecut in certificatul de nastere al copilului. ... (vezi toată discuția)
Buna seara, vreau să mă despart de tatăl copilului,nu suntem ... Mihaela.gabriela Mihaela.gabriela Buna seara, vreau să mă despart de tatăl copilului,nu suntem căsătoriți cu acte iar copilul este pe numele lui. Vreau să știu cum ar trebui sa procedez ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt căsătorită și am un băiețel de 4 ani,și ... Scurtu Ana Scurtu Ana Bună ziua, sunt căsătorită și am un băiețel de 4 ani,și as vrea sa părăsesc domiciliu conjugal ,deoarece exista numai certuri,și as vrea sa ... (vezi toată discuția)