avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare avans lucrare neexecutată
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare avans lucrare neexecutată

Cum pot recupera un avans dat unei firme pentru execuția unui acoperiș? Am avut o înțelegere verbală, am oferta de execuție pe mail, iar avansul l-am platit pe baza unei facturi. Nu am un contract făcut cu el. Înainte de a incepe lucrarea am primit doar un SMS cu scuze că numai poate schimba acoperișul și promisiunea că trimite banii înapoi dar nu s-au întâmplat nimic. Pot sa fac ceva legal pentru a recupera banii?
Cel mai recent răspuns: CristianPG , utilizator 12:08, 9 Iunie 2025
Daca aveti factura pentru plata facuta, ori asteptati, sa se tina de cuvant, ca restituie banii, ori deschideti actiune in instanta. Puteti reveni cu telefoane dese pana reprimiti banii.
Mulțumesc. E bine că am cale legală de atac.

POPA GHEORGHE a scris:

Daca aveti factura pentru plata facuta, ori asteptati, sa se tina de cuvant, ca restituie banii, ori deschideti actiune in instanta. Puteti reveni cu telefoane dese pana reprimiti banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda protectia consumatorului gbrlcostache gbrlcostache am discutat cu administratorul unei firme de executie mobila sa imi faca o mobila de tineret.A facut schita, a stabilit cotatiile, am cazut de acord asupra ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit pe baza facturilor emise Generalul13 Generalul13 Doresc sa recuperez de la alta societate un debit rezultat in urma neachitarii unei facturi ce stipula un rest de plata, dupa ce clientul a platit prima ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi recuperez avansul? andreea85ioa andreea85ioa Buna ziua, Am dat un avans in iunie 2019 pentru o mobila din lemn, stiind ca pretul va fi in jur de 3200 euro, cu mici modificari, stabilind termenul de ... (vezi toată discuția)