avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe la transferul (contract vanzare-cumparare) unui ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe la transferul (contract vanzare-cumparare) unui imobil?

Buna ziua
O persoana cu handicap grav, care este scutita de taxe si impozite, va trebui sa plateasca taxe la transferul ( contract vanzare-cumparare ) unui imobil pe care il detine de mai mult de 25 de ani?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: TCSB , utilizator 17:13, 25 Iunie 2025
Da. Nu e scutita la toate taxele plătite în România.
Va referiti la impozit sau alte taxe?Chiar daca contractul este intre parinte si copil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi au pers . cu handicap? ionelanelly97@yahoo.com ionelanelly97@yahoo.com Părinţii care au în întreţinere un copil cu handicap grav, sunt scutiţi sau nu de la plata impozitului pe teren , casă sau maşină? (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto conform noului cod fiscal magda1975 magda1975 am un copil cu grad 1 de invaliditate si conform noului cod fiscal ( art 469 ) ar trebui sa fim scutiti de plata impozitului pe masina. a fost sotul la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)