avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Fratele meu a fost judecat in Slovenia la o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Fratele meu a fost judecat in Slovenia la o pedeapsa ...

Buna ziua!Fratele meu a fost judecat in Slovenia la o pedeapsa cu inchisoarea de 3 ani si 6 luni pe langa a fost transferat si in Romania pentru executarea restului de pedeapsa.Poate sa isi faca revizuirea dosarului in Romania sau rejudecarea cazului?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:26, 26 Iunie 2025
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare in slovenia carladream carladream As avea nevoie de ajutorul dumneavoastra.Sotul meu a fost condamnat la inchisoare cu executare 2 ani si 6 luni in slovenia,am inteles ca acolo va face o 2 ... (vezi toată discuția)
Mandat european DEEA TA DEEA TA Buna seara.Un băiat este arestat preventiv în Cehia de 43 zile dupa ce s-a emis un mandat european pe numele lui de către Slovenia.Se judecă de peste 2 ... (vezi toată discuția)
Bună seara!fratele meu este judecat în republica slovenia pentru ... Lenuta303 Lenuta303 Bună seara!Fratele meu este judecat în Republica Slovenia pentru trafic de migranți la o pedeapsa de 3 ani si 6 luni .După ce a ramas hotărârea ... (vezi toată discuția)