avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii-Angajatorul a indicat posibilitatea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii-Angajatorul a indicat posibilitatea contestării ...

Dreptul muncii-Angajatorul a indicat posibilitatea contestării n avertisment scris la instanța teritorială de pe lângă sediul acestuia și nu de la domiciliul angajatului, așa cum prevede Art.269 din Codul muncii.
Avertismentul scris este nul sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 1 Iulie 2025
Vă mulțumesc!
Dar judecătorul din Apel ce rol are? El nu trebuia să constate că dosarul fusese judecat de o instanță necompetentă și să îl trimită spre rejudecare? Vă rog dați-mi un text de lege referitor la acest aspect.

Cornel Vasile a scris:

Asa este , nu exista prevedere in Codul Muncii si nici in Legea 367/2022.

Excat asta trebuia sa o faca ... dar si dvs puteati sa invocati exceptia de necompetenta a primei instante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca de drept maya87 maya87 Buna ziua! As vrea sa va intreb care este prima instanta la care trebuie sa inaintez o cerere in cazul existentei unui conflict de munca de drept? De ... (vezi toată discuția)
Unde depun actiunea ? chitoiu chitoiu Servus tuturor. Carei instante ma adresez pentru a chema in judecata firma la care am lucrat , la cea unde domiciliez eu ,sau la cea de resedinta al paratei , ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala conflict de munca laura-jurist laura-jurist buna ziua m-ar interesa daca au aparut modificari legislative cu privire la competenta teritoriala in cazul conflictelor de munca. am auzit opinii cum ca ar ... (vezi toată discuția)