avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata! Spuneti-mi va rog care este codul CAEN ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata! Spuneti-mi va rog care este codul CAEN pentru ...

Buna dimineata!
Spuneti-mi va rog care este codul CAEN pentru :
1.administrator ,contabil si casier condominiu
2. cenzor asociatie proprietari
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 28 Iunie 2025
Nu exista cod CAEN pentru asa ceva , ci cod COR - Clasificarea Ocupatiilor din Romania

515303 - Administrator de condominii
523003 - Casier
241201 - Cenzor
331302 - Contabil
51 sunt transporturi aeriene. Multumesc!
Cred ca nu faceti difereta intre CAEN si COR .. CAEN este pentru societati comerciale, PFA, I.I.

COR este pentru persoane fizice.

DIVIZIUNEA CAEN 51 (Rev. 3) - Transporturi aeriene nu are nicio legatura cu ce ati intrebat dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen gera905 gera905 Buna ziua. va rog cod CAEN ptr. admin. as. prop. si ptr. contabil. multumesc (vezi toată discuția)
Cod cor (functie,ocupatie) angi25 angi25 ce cod este pentru functia de presedinte asociatie si administrator in REGES, nu vreau sa gresesc. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cod caen - diriginte de santier maria craciunescu maria craciunescu buna seara ....cine poate sa ma ajute si pe mine... rog, spuneti-mi si mie care este codul CAEN pentru diriginte santier in constructii? multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)