avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O firmă cu sediul social și punct de lucru in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O firmă cu sediul social și punct de lucru in spatiul meu inchiriat.

Sunt proprietar al unui spatiu comercial si un viitor chirias doreste sa isi deschida firma cu sediul social si punct de lucru in spatiul meu.
Stiu ca este posibil dar care ar fi potentialele dezavantaje pentru mine ca proprietar?Ar exista anumite clauze ce pot fi stipulate in contractul de inchiriere pentru siguranta mea din punct de vedere legal ca si proprietar?
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:17, 1 Iulie 2025
Buna ziua, riscurile pot fi destule, de aceea e recomandabil sa apelati la un avocat pentru redactarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Riscul stabilirii sediului fiscal daniel 78 daniel 78 Doresc sa dau in chirie locuinta proprietate personala unui chirias care detine un SRL si doreste sa-si stabileasca sediul fiscal la adresa locuintei ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu vasilemb vasilemb Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu trei probleme: 1. Sunt asociat la o societate comerciala si am inchiriat ACUM 1 AN pe firma un sediu cu contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de subinchiriere cicio_carina cicio_carina buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate subanchiria un spatiu de la chirias care este SC si are sediul social in acest spatiu ,iar eu ca subchirias ... (vezi toată discuția)