avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am un teren mostenit de la bunici prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am un teren mostenit de la bunici prin hotarare judecatoreasca, pe ...

Buna ziua!Am un teren mostenit de la bunici prin hotarare judecatoreasca,pe el e contruit o casa veche,dar instanta zice ca bunicii nu au avut acte de propritate pe ea si nu a trecuto in masa partajabila.Intrebare.Daca sunt proprietar pe teren,pot sa devin proprietar si pe casa prin accensiune mobiliara?
Daca,da va rog respectuos sa-mi dati detalii cum sa deschid acest proces,model de cerere,cam ce probe trebuie sa prezint in instanta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stergarel , utilizator 01:01, 7 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va rog respectuos sa-mi dati detalii cum sa deschid acest proces,model de cerere,cam ce probe trebuie sa prezint in instanta?

si cand te gandesti ca unii dau bani grei la avocat pt asta...
Cautati pe net modele...
Procesul nu este chiar simplu...
Buna seara!Va rog respectuos spunet-mi,eu sunt reclamantul dar daca instanta zice ca nu s-a facu dovada proprietatii casei,de catre bunici,pe cine trec la parat,in accesiune imobiliara?
In momentu de fata casa nu are proprietar,stim ca e din 1949 cu atestat de edificare a constructiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca intr-o hotarare judecatoreasca definitiva scrie ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Daca intr-o hotarare judecatoreasca definitiva scrie ceva care in contradictoriu cu ce scrie in cartea funciara a respectivului imobil,care act se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am obtinut o hotarare judecatoreasca intr-un proces ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Am obtinut o hotarare judecatoreasca intr-un proces de partaj.Dupa expretize si cinci ani de termene si amanari am obtinut un teren intravilan care ... (vezi toată discuția)
Succesiune curte si casa Cristiana255 Cristiana255 Buna ziua. Dezbat succesiunea de pe bunici in privinta curtii si a casei. Pe acel teren au construit in 1968 o casa parintii mei. Nu exista in primarie ... (vezi toată discuția)