avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anul trecut am avut un accident cu mașina, a intrat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anul trecut am avut un accident cu mașina, a intrat cineva în mine când a dat cu spatele ...

Bună ziua!
Anul trecut am avut un accident cu mașina. A intrat cineva în mine când a dat cu spatele. Eu eram parcată. Domnul s a dat jos a zis ca nu e nimic stricat și a plecat pe motiv ca avea comanda. Eu i am zis că îl sun pe soț, am crezut că doar se urca în mașină, nu ca pleacă. Ulterior, am fost la politie și zilele următoare m am și întâlnit cu el, fiind vecini, dar nu știam. Am mers cu el la politie sa retragem plângerea, dar nu s a putut, ne a plătit dauna cash, dar am primit după hârtie că a contestat procesul verbal.
Eu nu m am putut prezenta la judecătorie prima data, iar în septembrie am primit iar scrisoare sa merg.

Dacă nu m am prezentat este grav? Dacă nu reușesc să mă prezint nici atunci?
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
Eva1205, utilizator
Nu trebuie sa va prezentati ,e doar o formalitate,citarea dvs se face automat.Vecinul a contestat procesul verbal de contravenție probabil pt a mai beneficia de permis pe perioada judecării cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pe nedrept MihaiM23 MihaiM23 Buna ziua. Am și eu o problema. Lucrez la o firma de panificație, ca șofer distribuitor. Acum câteva zile m-a oprit poliția cu un reprezentant RAR care a ... (vezi toată discuția)
Obligatii fata de politist assportiva assportiva Buna seara ! In timp ce ma aflam la volanul masinii prietenului meu aflata in parcarea din fata blocului (motorul fiind oprit), doi agenti de politie s-au ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda “stationare pe zona destinata spatiului verde” Roxana Ilie Roxana Ilie Buna ziua! Am primit astazi 25.09.2020 ,la posta, o scrisoare de informare (privind incalcarea unor norme referitoare la protectia mediului) ce ma ... (vezi toată discuția)