avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Trebuie să mă internez împreună cu fetița mea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Trebuie să mă internez împreună cu fetița mea ...

Buna ziua! Trebuie să mă internez împreună cu fetița mea care are certificat de handicap și eu am intrat in șomaj!As vrea să știu,eu voi plati internarea având în vedere că de acum cei aflați în șomaj nu sunt asigurați? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 8 Iulie 2025
Pentru categoriile de persoane pentru care s-a eliminat excepția de la plata CASS, această contribuție se va reține la sursă de către serviciile deconcentrate ale Ministerului Muncii, Familiei, Tineretului și Solidarității Sociale, fără a fi nevoie de depunerea declarațiilor de venit. .. este propunerea in lege.

Luati legatura cu cei de la somaj si vedeti ce va spun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! mă interesează cu noua lege cea cu ,10% din indemnizație ... ionuthau ionuthau Buna ziua ! Mă interesează cu noua lege cea cu ,10% din indemnizație creștere copil cum o sa fie am mai citit și poți da o declarație la ANAF și ... (vezi toată discuția)
persoanele incadrate cu handicap mediu conform legii 448 exceptate de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate ? SERBANILIE SERBANILIE Persoanele incadrate cu handicap mediu conform Legii 448 exceptate de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate ? (vezi toată discuția)
Exceptarea de la plata cass silviu1958 silviu1958 Ce trebuie să facă un bolnav oncologic pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei, pentru a nu i se reține CASS din pensie ? (vezi toată discuția)