avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua.Am următoarea situație pentru care vă ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua.Am următoarea situație pentru care vă rog să ma ...

Bună ziua.Am următoarea situație pentru care vă rog să ma ajutați cu un sfat/idee.Se prezintă poliția locală în data de 05.07.2025 la domiciliul unde locuiesc,eu nu eram acasă,era soacra mea.Ii aduce la cunoștință ca s a găsit o cutie de carton cu numele meu pe domeniul public,nu în fața porții ci la 10 m de domiciliu.Ii cere buletinul și îi emite amenda de 1000 lei ce trebuie plătită în termen de 15 zile.La noi pe stradă se ridică astfel de deșeuri joia.Joi în data de 03.07 am scos cutia lângă tomberonul care era plin.Nu pot să mi imaginez ce s a întâmplat și cum a ajuns cutia aia în altă parte.Ce pot face în situația asta?Nu vreau nici în ruptul capului să cred ca poliția locală a procedat corect,ca a amendat o pe soacra deși ea săraca nu avea nici o treabă.Ce mă sfătuiți să fac în această situație.Le am transmis și un e-mail(registratura sector 1)în care am solicitat să reanalizeze situația și să anuleze acel PV.Multumesc pentru răspunsuri
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2025
Vdristaru, utilizator

Alte discuții în legătură

Am primit o amenda pentru ca am pus o cutie de carton plina cu ... ps_regina ps_regina Am primit o amenda pentru ca am pus o cutie de carton plina cu bucatele de cutii ale altor cartoane langa tomberonul destinat cartoanelor ,deoarece acesta era ... (vezi toată discuția)
Reclamele din cutia postala sau cele agatate de usa apartamentului aeg aeg Am fost plecata pentru 6 saptamani de-acasa si la intoarcere am gasit cutia postala de la parterul blocului, infundata cu fel de fel de reclame, iar ... (vezi toată discuția)
Proces verbal pentru o instiintare pe care nu am primit-o niciodata bolenici bolenici Am primit de la Politia Locala Sect 2 Bucuresti un proces verbal in care sunt anuntat ca am de achitat 1300 lei pentru ca nu am furnizat informatiile ... (vezi toată discuția)