avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Schimbare destinație clădire nerezidentială
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Schimbare destinație clădire nerezidentială

Care sunt exact documentele de care am nevoie pentru schimbarea destinației unei săli de evenimente într-o piață (gen târg duminical - prin închirierea sălii unității UAT ,care va fi beneficiara ...
Deci practic eu schimb destinația clădirii care îmi aparține,apoi o închiriez UAT-ului.
Nu se modifică structural absolut nimic la clădire,nu necesită nici un fel de lucrări interne sau externe.
Mă interesează exact documentele necesare,nu trimitere la diverse articole, pentru că am citit unele generice deja.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil din domeniul public gicamarin gicamarin avem o cladire fost dispensar, si vrem sa o reabilitam sa o transformam in camin cultural.ce trebuie sa facem pentru schimbare destinatie cladire (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire VALCROFT VALCROFT Va salut, firma pe care o detin impreuna cu fiul meu are in proprietate o cladire P+M care in CF are ca destinatie Cazare,Servicii si agrement. Firma nu are in ... (vezi toată discuția)
Modificare statut constructie din nerezidential in rezidential asfalttango asfalttango Buna ziua, Am intrat in posesia unei cladiri de appx 100m2 care a apartinut tatalui meu (care a decedat) ,cladire cu caracter nerezidential si ca si ... (vezi toată discuția)