Buna ziua,am cumparat un apartament la parter,care beneficiaza de curte privata.Vanzatorul a calculat metrii patrati ai acelei curti inclusiv cu aleea din jurul blocului,aferenta apartamentului meu.Este corect?Aceea alee nu este spatiu comun tuturor locatarilor,iar in proiectul apartamentului eu avand deja trecuta cotă parte din acea alee,pentru care platesc deja impozit?Multumesc.
Nu apare nici o alee,este doar un...dreptunghi cu dimensiunile laturilor,vanzatorul spunand ca este inclusa si aleea.Sunt doua contracte,unul ptr apartament,altul pentru curte,dar nu este evidentiata in proiectul curtii aleea.Practic masoara de unde vrea el.Oricum,in acte este trecuta o suprafata,in realitate este cu mult mai mica,cu sau fara acea alee.Cum s-ar chema acest lucru,cand semnez pentru o anumita suprafata,iar vanzatorul imi pune la dispozitie o suprafata mai mica?
Buna ziua,vanzatorul a vazut ca suprafata este mai mica in teren decat in acte,dar a motivat ca a gresit cadastristul.Varianta lui este sa modificam actul.Eu vreau terenul care este in acte,si care a contribuit la hotararea de a cumpara acel apartament.Daca nu cadem de acord,il pot da in judecata pentru inselaciune?