avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Trusa medicala expirata
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Trusa medicala expirata

Bună ziua. Sub ce coduri de deșeuri este corectă încadrarea produselor dintr-o trusă medicală expirată, deținută de o societate care nu are activități medicale ca și profil de activitate, ci activități de birou.
Considerați corectă încadrarea deșeurilor sub codurile de 18 01 sau 20 01?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:20, 9 Iulie 2025
Banuiesc ca va referiti la medicamente din trusa medicala pentru acordare prim-ajutor.
Inclin spre cod 18.02.08.
Gasiti clasificarea completa aici: [ link extern ] /
Link-ul este invalid.

HG nr. 856 din 16 august 2002 privind evidenta gestiunii deșeurilor și pentru aprobarea listei cuprinzând deșeurile, inclusiv deșeurile periculoase, Anexa 2
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta deseurilor - urgent jacquelline jacquelline Am urmatoarea problema legata de evidenta gestiunii deseurilor: o societate a obtinut un acord de mediu in vederea demolarii unor mijloace fixe (poduri ... (vezi toată discuția)
Norme eu deseuri medicale Galfi_zoltan Galfi_zoltan Buna ziua Conform normelor EU, ce trebuie sa indeplineasca o societate pentru a avea dreptul de a colecta si a transporta deseuri medicale periculoase si ... (vezi toată discuția)
Ghid indeplinirea obligatiilor legii 211/2011 subexl subexl Fiind desemnat ca persoana responsabila de managementul deseurilor, as putea gasii undeva un fel de ghid pentru implementarea reglementarilor legii 211? Ce am ... (vezi toată discuția)