avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat o casă, când m-am intabulat vecinii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat o casă, când m-am intabulat vecinii „buni” au ...

Buna ziua.am cumpărat o casă când m-am intabulat vecinii buni,,au ești repede și au zis aici e hatu .terenu din spatele casei îl ținea unu din vecini că sa aflu că nu avea acte pe teren in fine a murit amândoi casa sa vândut noul proprietar a făcut gard dar numai pe jumate de pământ restul îl țin eu dar nu am acte a venit de la primărie cu intabularea asta gratis și zice că trece terenul pe primărie ce pot face că eu să-l pot intabulat pe mine.va multumesc

Alte discuții în legătură

Casa veche întabulată pe construcție, teren doar în folosință Cristinaman20 Cristinaman20 Un sfat as vrea ce as putea sa fac am o camera si o bucatarie doar si am facut intabularea casei si pamantu de sub casa nu e cumparat dar am primit in ... (vezi toată discuția)
Suprapunere de terenuri lazflo lazflo Buna ziua. In anul 2006 am cumparat un teren in urma unei licitatii publice, primind toate hartiile oficiale de la cadastru: carte funciara, schita, titlu de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am un teren cumparat din 2015 in comuna jucu judet ... spinacas spinacas Buna ziua,am un teren cumparat din 2015 in comuna jucu judet cluj,in 2015 in baza a titlului de proietate sa intabulat terenul pentru al putea cumpara.in 2023 ... (vezi toată discuția)