Buna ziua,
S-a votat de catre proprietari schimbarea usilor la ghena si zugravirea scarii pentru un bloc de 11 scari. Cota parte/apartament/luna este aprox.200 lei timp de 6 luni. Aceasta cheltuiala a fost trecuta in tabelul de intretinere iar chitanta emisa de asociatie este pentru suma totala (adica intretinere+fond zugraveli). Am intrebat de ce nu se da chitanta separat pentru suma respectiva iar raspunsul a fost ca asa da programul de contabilitate. Dar, in fiecare luna se opresc si 20 lei/apartament reprezentand cheltuieli reparatii, pentru care se da chitanta separat.
Cum dovedesc in viitor ca am platit fondul pentru zugraveli si schimbat usi daca acesta nu ficureaza separat pe chitanta? Este normal asa ceva? daca da, atunci de ce nu se trec si cei 20 lei reprezentand cheltuieli reparatii tot pe chitanta de intretinere?
Zugravire scara bloc
miki3
As vrea sa stiu cum se procedeaza pentru zugravirea scarii blocului(bloc 4 etaje)In scara noastra sunt 19 apartamente. Scara administratorului se zugraveste, ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii
ComN
Buna ziua. Anul acesta s-a hotarat de cativa locatari din asociatia de bloc strângerea lunara de 500 lei vara si 200 lei iarna pentru Fondul de reparatii. ... (vezi toată discuția)